Obține fonduri europene pentru ferma ta!

Ghidul Solicitantului 2021 conține toate informațiile necesare pentru a obține finanțarea europeană și vine la pachet cu Consultanță specializată pe agricultură care să ajute în obținerea acesteia.

AM PNDR și AFIR doresțe lansarea măsurilor în a doua parte a anului începând cu luna IUNIE iar Kolta ți le pune la dispoziție din data publicării în Ghidul Solicitantului 2021.

Kolta oferă ghidul gratuit.

Înscrie-te și beneficiază de avantajele membrilor Kolta.

Fii printre primii care au acces la fondurile europene prin abonarea la Ghidul Solicitantului 2021 și la Consultanții specializați pe obținerea fondurilor din agricultură.

Prin utilizarea butonului OBȚINE de mai jos, accepți politica noastră de confidențialitate a datelor personale.

Abonează-te la fondurile dorite prin ghidul gratuit

Ghidul va cuprinde informații esențiale și clare cu privire la fondurile europene disponibile, interpretate de Consultanți specialiști, cu privire la:

  • solicitanții eligibili, cheltuielile eligibile și neeligibile, ratele de finanțare cofinanțare, sumele maxime ale proiectului;
  • principalele criterii de selecție și punctaj;
  • submăsurile referitoare la investițiile în exploatațiile agricole, în crearea și dezvoltarea de activități non-agricole, în exploatațiile pomicole, pentru înființarea de activități non-agricole în zone rurale, pentru instalarea tinerilor fermieri, pentru investiții în procesarea/marketingul produselor agricole;
Experință a peste 240 de proiecte de instalare a tinerilor fermieri
Valoarea proiectelor accesate variază între 40.000 și 20.000.000 Euro